ΝΙΚΟΛΑΚΑΡΟΣ: "ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ IBSA GAMES"


  

Οι Ελευθέριος Ζερβάκης (-60κ), Ευστάθιος Σούλιος (-66κ.), Θεόκλητος Παπαχρήστου (+100κ.) και Χριστίνα Σκανδάλη (-52κ.), θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό τζούντο αθλητών με προβλήματα όρασης στους Παγκόσμιου Αγώνες IBSA που θα γίνουν στην Αττάλεια της Τουρκίας.


«Οι αγώνες αυτοί, αποτελούν το δεύτερο -μετά το παγκόσμιο του 2010- κριτήριο πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ θα ολοκληρώσουμε τις προσπάθειές μας για πρόκριση, τον προσεχή Νοέμβριο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας μας είναι το πλασάρισμα των αθλητών μας, σε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους και σημαντικούς βαθμούς για την πρόκριση στους αγώνες του 2012», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Νικολάκαρος.


Και κατέληξε: «Οι παγκόσμιοι αγώνες IBSA, είναι μια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια, ως εκ τούτου παραδοσιακά συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές του κόσμου με αναπηρίες όρασης. Ο συναγωνισμός για τις πέντε πρώτες θέσεις που δίνουν απευθείας εισιτήρια για το Λονδίνο, θα είναι μεγάλος. Αυτό που περιμένω να δω στους αγώνες είναι οι τζουντόκα που βρίσκονται στην αποστολή να αγωνιστούν με ψυχική δύναμη για τη νίκη και με πίστη για διάκριση».

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ