ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

φωτο απο την προηγούμενη εμφάνιση της Εθνικής στην Πολωνία

Αναχώρησε για το Suhl της Γερμανίας η Εθνική Ομάδα Σκοποβολής της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής το οποίο πραγματοποιείται από τις 17 έως τις 27 Ιουλίου 2014.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Κοτταράς επέλεξε για την αποστολή έξι σκοπευτές,  τους καλύτερους που διαθέτει η Εθνική ομάδα.

«Έχουμε προετοιμασθεί κατάλληλα με την βοήθεια της Ομοσπονδίας, όπου και οι έξι αθλητές προπονήθηκαν μαζί σε ένα camp που διοργανώσαμε μέσα στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου της Ελευσίνας όπου μείναμε όλοι μαζί.» δηλώνει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Κοτταράς.

Οι ελπίδες για κάποιους αθλητές να είναι μέσα στα τελικούς είναι ακέραιες και ο κ. Κοτταράς εξηγεί γιατί προσδοκά παράλληλα και την κατάκτηση κάποιων μεταλλίων.

«Αν μπούμε μέσα στους τελικούς, πιστεύω τουλάχιστον δυο αθλητές, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε ισάριθμες κάρτες για τους Παραολυμπιακούς του 2016 από τώρα». 

 Οι αθλητές που αποτελούν την Εθνική ομάδα είναι οι  Κακοσαίος Ευάγγελος του Α.Σ «Τριπτόλεμος», Γαλογαύρος Σωτήριος του  Α.Σ «Τριπτόλεμος», Μούτσιου Θεοδώρα του Α.Σ «Δόξα», Ζαμπούρα Ελένη του Α.Σ «Αετοί», Μπούτης Αναστάσιος του Α.Σ «Αετοί»  και Γιαννούκαρης Παναγιώτης του Α.Σ «Αετοί».

   

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ