ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΤΥΦΛΩΝ

logo new advertising

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το Εθνικό Καλαντάρι της Ομοσπονδίας για το 2013.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ από τις 16 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2013 με τη συμμετοχή 21 σκακιστών από τα Αθλητικά Σωματεία ΑΣΑΜΕΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΤΥΦΛΩΝ, ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ και ΠΥΡΣΟΣ.

Για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός αθλητής του ΗΦΑΙΣΤΟΥ Αργύρης Κουμτζής ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στους νέους αλλά και στη γενική κατάταξη. Στις γυναίκες πρώτευσε η Κατερίνα Μάντεση από το ΑΣΑΜΕΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Όλοι οι σκακιστές ωστόσο που έδωσαν το παρόν στην πολυήμερη διοργάνωση απέδειξαν για ακόμη μια φορά την αφοσίωση τους στο σκάκι και μοιράστηκαν με τους θεατές τη μοναδική ατμόσφαιρα του αθλήματος.

Το επταήμερο Πρωτάθλημα υποστηρίχθηκε από την ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΑΞΕ με τη φιλοξενία των αποστολών και των αγώνων στους χώρους του ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Οι συνθήκες φιλοξενίας και διεξαγωγής των αγώνων ήταν κατά γενική ομολογία εξαιρετικές και οι αθλητές άφησαν με την παρουσία τους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του Πρωταθλήματος μπορείτε να τα βρείτε στην κατηγορία ΑΘΛΗΜΑΤΑ <ΣΚΑΚΙ< ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες εύχονται σε όλους καλές γιορτές και μια νέα χρονιά γεμάτη αθλητικές επιτυχίες.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ