ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 5Χ5 ΚΑΤ. Β1

Μια θέση στην πρώτη τετράδα είναι ο στόχος της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου 5x5 κατηγορίας κατηγορίας Β1 που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 22 Ιουνίου στην πόλη Λοάνο (Σαβόνα) της Ιταλίας. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ο τεχνικός σύμβουλος Πασχάλης Αμπατζής, λίγα 24ωρα πριν την κλήρωση που θα κάνει γνωστούς τους αντιπάλους μας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης

 «Συμμετέχουμε ανελλιπώς στη διοργάνωση από το 1997. Η ομάδα που θα αγωνιστεί εφέτος, αποτελεί την ένωση της παλιάς και της νέας γενιάς. Είναι ένα πάντρεμα της εμπειρίας και των παιδιών που σε λίγα χρόνια θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας. Έχουμε ακόμη κάποια παιδιά με τα οποία δουλεύουμε στους συλλόγους. Τα παιδιά αυτά βρίσκονται στον προθάλαμο της εθνικής ομάδας και εφόσον καταφέρουμε να εντάξουμε και κάποια ακόμη για τα οποία καταβάλουμε προσπάθεια, τότε θα ισχυροποιηθούμε ακόμη περισσότερο», είπε ο τεχνικός σύμβουλος αναφερόμενος στη διοργάνωση της Ιταλίας.

 «Για εμάς επιτυχία θα αποτελέσει μια θέση στην τετράδα ώστε να παίξουμε για κάποιο μετάλλιο. Είναι εφικτό. Τα παιδιά πιστεύουν στις ικανότητές τους και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τον στόχο», κατέληξε ο Πασχάλης Αμπατζής.

Η καλύτερη θέση για την εθνική μας ομάδα ήταν η 2η (ασημένιο μετάλλιο) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 1997, ενώ η χειρότερη (σ.σ. λόγω του συστήματος διοργάνωσης) ήταν η έκτη το 2011.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης θα γίνουν από 15 έως 19 Ιουνίου. Τα ημιτελικά αλλά και οι αγώνες για τις θέσεις κατάταξης θα διεξαχθούν στις 21/6, ενώ ο «μικρός» τελικός και ο τελικός θα γίνει στις 22/6. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στα τρία γήπεδα του Sport Field "G. Ellena".

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας:

ΚΑΤΣΑΜΠΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ –Τερµατοφύλακας Α.Σ ΑµεΑ «ΚΕΡΑΥΝΟΣ»

ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- Τερµατοφύλακας Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΣΤΗΣ- Αθλητής Α.Σ ΑµεΑ «ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΤΟΚΑΤΛΙ∆ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ- Αθλητής Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – Αθλητής Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

ΦΕΪΜΟΓΛΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ- Αθλητής Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

ΕΦΡΑΙΜΙ∆ΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ- Αθλητής Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

ΧΑΤΖΙΑΠΟΣΤΟΛΙ∆ΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - Αθλητής Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

ΖΑΧΑΡΟΣ ∆ΗΜΟΣ- Αθλητής Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

ΣΙΩΤΑΣ ΘΕΟ∆ΩΡOΣ – Αθλητής Α.Ε.Τ «ΠΥΡΣΟΣ»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ