Έβδομη θέση για τις Χαλκιαδάκη/Μηλάκη στον αγώνα δρόμου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας

xalkiadakimilaki
Την έβδομη θέση στον αγώνα δρόμου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας που διεξήχθη στο Νότβιλ της Ελβετίας, κατέλαβε το ελληνικό γυναικείο tandem των Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος).

Το ελληνικό δίδυμο, το οποίο ήταν 6ο στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, κάλυψε τα 77.5 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 2 ώρες 27.56, επίδοση που το έφερε στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης.

«Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε πολύ χαρούμενες, όμως το μόνο που υπάρχει είναι απογοήτευση. Ήμασταν στην καλύτερη φόρμα μας, ανταποκριθηκαμε με απόλυτη επιτυχία στις δυσκολίες του αγώνα, φύγαμε μπροστά να διεκδικήσουμε το μετάλλιο και αφήσαμε πίσω μας υπερδυνάμεις κι όμως.... Στα 1000 μέτρα πριν τον τερματισμό έφυγαν και οι δύο αλυσίδες! Πόση ατυχία πια!!! Τερματισαμε στην 7η θέση τρέχοντας και με ένα άχρηστο ποδήλατο... Κρίμα, αυτό το μετάλλιο (το χάλκινο) θα είχε χρώμα ελληνικό», σχολίασε με ανάρτησή της στο facebook η Ηρώ Μηλάκη λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Πολωνία (2:19.11), ενώ στις δύο επόμενες θέσεις βρέθηκαν Νέα Ζηλανδία (2:19.22) και Ολλανδία (2:25.04).

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ