Τέταρτη θέση για το ελληνικό γυναικείο tandem στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας

xalkiadakimilaki

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και απίστευτο πάθος και δύναμη, οι πρωταθλήτριες μας Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) κατέλαβαν την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση 18,2 χιλιομέτρων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που φιλοξενείται στην πόλη Έλζακ της Γερμανίας.

Σε μια επίπονη και με πολλές δυσκολίες διαδρομή (συνεχόμενη ανηφόρα που η κλήση σε κάποια σημεία έφτανε και το 9%), το ελληνικό γυναικείο tandem είχε επίδοση 44:27 που του χάρισε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα, αφήνοντας πολύ πίσω και συγκεκριμένα στην 12η θέση το βρετανικό δίδυμο των Σκοτ και Θόρνχιλ, το οποίο ήταν 2ο στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Όσον αφορά στον αγώνα δρόμου συνολικής απόστασης 57 χιλιομέτρων, το ελληνικό γυναικείο δίδυμο δεν μπόρεσε να τερματίσει, όπως άλλωστε και η Ισπανία, η οποία μία ημέρα νωρίτερα είχε βρεθεί στην 5η θέση της ατομικής χρονομέτρησης. Το χρυσό μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση πήρε η Πολωνία, ενώ στην κορυφή του αγώνα δρόμου βρέθηκε η Ολλανδία των Γιόκεμς/Φαν Μπόμελ.

«Ευχαριστούμε θερμά την ομοσπονδία μας ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ και όλους τους ανθρώπους της, γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και οικονομικά δυσχερέστατη κατάσταση στήριξε για άλλη μια φορά τις προσπάθειες των αθλητριών στην πορεία προς την παγκόσμια καταξίωση, και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους χορηγούς της ομοσπονδίας μας "ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ", και φυσικά της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο δρόμο για το ΡΙΟ 2016 ΟΠΑΠ και την "Ολυμπία οδός" που χωρίς τη βοήθειά τους η επιτυχίες αυτές δε θα μπορούσαν να έρθουν», τόνισε από την Γερμανία ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ