Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου του Έλζακ το γυναικείο tandem των Χαλκιαδάκη/Μηλάκη

xalkiadakimilaki

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου του Έλζακ θα αποτελέσει το τελευταίο αγωνιστικό τεστ για το γυναικείο tandem πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Επί γερμανικού εδάφους, οι αθλήτριες του ΑΣ Τάλως, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Αργυρώ Μηλάκη (πιλότος), θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Ιουλίου.

Αμέσως μετά θα μεταβούν στην Ελβετία και την πόλη Νότβιλ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Δίπλα στο ελληνικό γυναικείο tandem θα βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης.

Ο αγώνας της ατομικής χρονομέτρησης θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σκραχόφε, δύο χιλιόμετρα μακριά από το Έλζακ. Η διαδρομή για την κατηγορία MH1 είναι συνολικής απόστασης 9 χιλιομέτρων, ενώ για τις κατηγορίες MB, MW, MC1 είναι 18.2 χιλιόμετρα.

Όσον αφορά στον αγώνα δρόμου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Έλζακ. Η διαδρομή είναι επίπεδη και ως εκ τούτου μπορούν ν` αναπτυχθούν μεγάλες ταχύτητες. Κάθε γύρος της διαδρομής είναι 4.6 χιλιόμετρα και θα καλυφθεί αρκετές φορές από τους συμμετέχοντες/ούσες, ανάλογα την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ