Στο Μανιάνο της Ιταλίας για τα παγκόσμιο κύπελλο δρόμου τα ελληνικά πεντάλ

DSC 0747
Στο Μανιάνο της Ιταλίας βρίσκεται η εθνική ομάδα ποδηλασίας δρόμου για το Παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει από αύριο έως και την Κυριακή με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών από 34 χώρες. Όλα τα μεγάλα ονόματα και οι κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος με τις πιο δυνατές τους ομάδες θα διεκδικήσουν τις νίκες και τους βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τους:
- Χαλκιαδάκη Αδαμαντία- Μηλάκη Ηρώ στο Τάντεμ (κατηγορία Β) του "ΤΑΛΩΣ" Ατομική χρονομέτρηση 26,6 χιλιόμετρα κι Αντοχή 78,1 χιλιόμετρα
- Κοροκίδα Δήμητρα Η3 του "ΠΑΣΚΑ" Ατομική χρονομέτρηση 12,5 χιλιόμετρα και Αντοχή 49,7 χιλιόμετρα
- Κεραμετσίδης Χαράλαμπος Τ2 του "ΙΑΠΕΤΟΣ" Ατομική χρονομέτρηση 12,5 χιλιόμετρα και Αντοχή 28,4 χιλιόμετρα.

Τα ελληνικά πεντάλ θα διεκδικήσουν θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα που θα δώσουν πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μας στο δρόμο για τους Αγώνες του Ρίο.
«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το κλίμα άριστο, είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας, ανεβάζοντας τη χώρα μας ακόμα πιο ψηλά. Ευχαριστούμε πολύ την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και τους χορηγούς της που μας στηρίζουν και δίνουν τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.

Οι αγώνες ξεκινούν αύριο το πρωί με την ατομική χρονομέτρηση για όλες της κατηγορίες και θα ακολουθήσουν οι αγώνες αντοχής το Σάββατο και την Κυριακή.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ