Χαλκιαδάκη: «Οι ρυθμοί του προπονητικού καμπ είναι πολύ γρήγοροι, αλλά είμαστε συνηθισμένες»

Chalkiadaki Milaki

Τις καλύτερες εντυπώσεις από το παγκόσμιο προπονητικό καμπ ποδηλασίας πίστας (2015 WCC Para - Cycling Camp Training) που φιλοξενείται από τις 2 Μαρτίου στο Έγκλ της Ελβετίας, έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής το ελληνικό πλήρωμα tandem γυναικών αποτελούμενο από τις Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος).

«Οι ρυθμοί του προπονητικού καμπ είναι πολύ γρήγοροι και πολλές φορές εξαντλητικοί. Η μία προπόνηση είναι κοντά στην άλλη. Ακόμη και ο χρόνος του φαγητού είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος. Χρειάζεται να είμαστε πάντα νωρίτερα στο χώρο προπόνησης ώστε να ετοιμάσουμε τα ποδήλατά μας. Όλα γίνονται πάνω σε συγκεκριμένους χρόνους και με συγκεκριμένο τρόπο», τόνισε στο επίσημο site της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ από την πόλη Έγκλ, η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη.

Στο καμπ συμμετέχει η ελίτ της παγκόσμιας ποδηλασίας, με το δίδυμο του Τάλου να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν, κάτι που αποδεικνύεται κι από την προσωπική πρόσκληση που έλαβαν από την UCI.

«Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε τεχνικά. Να μάθουμε μικρά μυστικά που όμως είναι χρήσιμα για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Συνεχώς ρωτάμε πράγματα, τόσο για εμάς όσο και την αεροδυναμική του ποδηλάτου, ώστε να τους παρακινούμε να μας διορθώνουν όπου χρειάζεται. Το ποδήλατο που έχουμε, μας είπαν ότι είναι μεγάλο για το ύψος μας και προσπαθούν να μας κάνουν διορθώσεις ώστε η προπόνησή μας να είναι πιο δυνατή και ουσιώδης. Να βγαίνει όσο καλύτερα γίνεται. Το καλό είναι ότι έχουμε δουλέψει πολύ πριν έρθουμε εδώ και τώρα μπορούμε να αντέξουμε στους γρήγορους ρυθμούς. Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε μαζί με τον προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη», τόνισε η Χαλκιαδάκη.

Και κατέληξε: «Νοιώθουμε ενθουσιασμένες που βρισκόμαστε εδώ και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με όσο το δυνατόν περισσότερη γνώση πάνω στο άθλημα που υπηρετούμε εδώ και μερικά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Για την παρουσία μας σε αυτό το προπονητικό καμπ χρωστάμε πολλά στον Γιώργο Βαρβεράκη, την ομοσπονδία μας αλλά και σε ανθρώπους που στέκονται δίπλα μας, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο».

Να θυμίσουμε ότι το ελληνικό γυναικείο tandem βρίσκεται στην Ελβετία με τα φτερά της AEGEAN, η οποία έχει αναλάβει τη χορηγική ενίσχυση των δύο κοριτσιών (εισιτήρια, μεταφορά εξοπλισμού).

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ