ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

    

Με τη συμμετοχή 19 αθλητών από 9 σωματεία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ , το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

 

 Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι: ΑΣΑΜΕΑ Κεραυνός, Σπάρτακος,  Τάλως, Φοίνικας, Αετοί Αθήνας, Πήγασος Κυψέλης, Μεγαλόνησος, Π.Α.Σ.Κ.Α και Αρίων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης μίλησε για την διοργάνωση:

«Το συμπέρασμα από αυτό το πρωτάθλημα είναι ότι πρώτον το άθλημα της Ποδηλασίας συνεχώς αναπτύσσεται και σε αυτό βοηθά πάρα πολύ η ομοσπονδία η οποία στέκεται πάρα πολύ κοντά στο άθλημα και προσελκύει νέους αθλητές.

Δεύτερον ότι θα συγκροτηθεί η προεθνική η οποία θα αποτελείται από τους αθλητές που κέρδισαν στις κατηγορίες τους   και αυτή η ομάδα θα πάει στην Ισπανία τον Ιούλιο, όπου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο κύπελλο και κατόπιν θα ταξιδέψει στην Αμερική όπου θα αγωνισθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς για να πάρουμε δυο θέσεις στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016. Και μπορούμε!!!»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ