ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ

  

Με την συμμετοχή 32 αθλητών από 10 σωματεία διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

 

Τα σωματεία που συμμετέχουν είναι Κεραυνός, Σπάρτακος,  Τάλως, Φοίνικας, Αετοί Αθήνας, Πήγασος Κυψέλης, Μεγαλόνησος, Π.Α.Σ.Κ.Α, Αρίων και Ιαπετός.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Βαρβεράκης δηλώνει για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα« πιστεύω ότι οι αθλητές θα εμφανισθούν  σε καλή κατάσταση. Οι συμμετοχές είναι αρκετές, υπάρχουν αρκετά νέα  παιδιά  που δίνουν ένα άλλο ρυθμό. Μέσα από όλα αυτά τα παιδιά θα επιλέξουμε την Εθνική ομάδα»

Ο κ Βαρβεράκης έχει στο μυαλό του δυο στόχους όπως εξηγεί .«το Παγκόσμιο κύπελλο τον Ιούλιο, στην Ισπανία και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, τον Αύγουστο, στην Αμερική. Πιστεύω ότι όπως οι αθλητές στην πίστα  έτσι και οι αθλητές στον δρόμο θα καταφέρουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την διάκριση. Εκεί θα πάει η Εθνική ομάδα, σε αυτές τις δυο Παγκόσμιες συναντήσεις και θα εκπροσωπήσει τα γαλανόλευκα χρώματα»

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ