Στο Βέλγιο τα ελληνικά πεντάλ για τον αγώνα της Φλάνδρας και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Οστάνδης

ParaCycling

Το Βέλγιο θα αποτελέσει το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου, τον… διπλό, αγωνιστικό σταθμό για την ελληνική ποδηλασία δρόμου. Στον πρώτο αγώνα για το 2021 και τον πρώτο μετά από υποχρεωτικό διάλειμμα έξι μηνών, ελέω υγειονομικής κρίσης, τα ελληνικά πεντάλ θα συμμετέχουν σε δύο αγώνες που θα γίνουν επί βελγικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Paracycling Classics Ronde In Flanders Brugge-Ronse (2/5) και το 2021 UCI Para-Cycling Road World Cup - Ostend (6-9/5).

Την αποστολή της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ αποτελούν οι Κατερίνα Ελ Λατίφ (Τ2) και Νικόλαος Παπαγγελής (C2). Συνοδεύονται από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη και τον φυσιοθεραπευτή, Γεώργιο Κυρλιγκίτση.

Με προσωπικά τους έξοδα θα συμμετέχουν οι αθλητές Ευγενία Σταμάτη/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος), Φώτιος Βοριζανάκης (Τ2), Αθανάσιος Συρμάς (Η5), Θεόδωρος Χριστοδούλου (C5), Κατερίνα Σαράντη (Η4), Ευτυχία Γαληνάκη (C4), Παναγιώτης Κολέτας/Νίκος Μανατάκης (πιλότος), Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης/Δημήτριος Σκιντζής (πιλότος), Νικόλαος Σκιντζής (C4), αλλά και ο προπονητής Άρης Μαυρόπουλος.

Στον αγώνα της Φλάνδρας θα γίνει μόνο ο αγώνας αντοχής, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Οστάνδης, θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης.

Να θυμίσουμε, ότι στον αγώνα της Οστάνδης, το 2017, η ελληνική ποδηλασία είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον αγώνα αντοχής συνολικής απόστασης 80 χιλιομέτρων, με πρωταγωνίστριες τις Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος).

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ