Πανελλήνια ρεκόρ και εξαιρετικά πλασαρίσματα από τα ελληνικά πεντάλ στην Ολλανδία

tandem papa

Εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε από τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ, μια 5η και μία 6η θέση σε τελικούς, πραγματοποίησαν τα ελληνικά πεντάλ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στο Άπελντορν της Ολλανδίας.

Δύο πανελλήνια ρεκόρ σημείωσε το tandem των ανδρών αποτελούμενο από τους Χρήστο Σανδαλάκη και Σωτήριο Μπρέτα σε σπριντ και 1χλμ ατομικής χρονομέτρησης. Μάλιστα στο σπριντ κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό, ενώ στα προκριματικά ήταν 4ο μεταξύ 20 πληρωμάτων. Ο χρόνος του ελληνικού tandem στο σπριντ ήταν 10.256, ενώ στο 1χλμ ατομική χρονομέτρησης 1:04.235 (11η θέση).

Εξαιρετικός και ο Νίκος Παγγελής, ο οποίος συμμετείχε σε τέσσερα αγωνίσματα. Την καλύτερη θέση πήρε στο Σκρατς, όπου κατετάγη 6ος, ενώ σημείωσε και δύο πανελλήνια ρεκόρ στα 3χλμ. Ατομικού πουρσουίτ (3:59.010, 15η θέση) και στο 1χλμ. Ατομικής χρονομέτρησης (01:04.754, 21η θέση). Ακόμα στο Όμνιουμ κατετάγη 13ος.

«Το να ισορροπήσει κανείς ανάμεσα σε τόσα προβλήματα είναι δύσκολο, το να πετύχει τους στόχους ακόμα πιο δύσκολο. Μετά από μια περίοδο, πτώσης, άγχους, αμφιβολίας και αμφισβήτησης, έρχεται αυτή η στιγμή που έχει ένα μόνο όνομα: Δικαίωση με ένα ονειρεμένο απολογισμό. Βγαίνοντας στα `μεγάλα σαλόνια` βλέπεις ποιος είσαι, τι κάνεις, τι αξίζεις. Εδώ ο ανταγωνισμός ήταν αμείλικτος και η επιτυχία, άπιαστη. Κι όμως!!!! Ήρθε. Με τον πιο εμφατικό τρόπο φωνάξαμε... Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί!!!  Ο δρόμος για το ΤΟΚιΟ 2020 είναι πλέον ανοιχτός και κυρίως οι ορίζοντες και τα όνειρά μας ακόμα μεγαλύτερα. 
Πώς τα πετύχαμε; Με πίστη, αφοσίωση, σκληρή δουλειά και ομαδικότητα!!! Ξεπεράσαμε τα όρια μας και μαζί την μετριότητα, όλοι μαζί σαν ένας, με ένα κοινό στόχο.... Να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας και να κάνουμε υπερήφανους όσους μας εμπιστεύονται!!! Συγχαρητήρια παιδιά!!!! Γράψατε ιστορία!!! Πάμε για τα επόμενα!!!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ