Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Βαρκελώνης η εθνική μας ομάδα μπότσια

boccia

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μπότσια της Βαρκελώνης, την πρώτη διεθνή διοργάνωση του αθλήματος για το 2015 που δίνει βαθμούς εν όψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, μετέχει από αύριο έως και το Σάββατο 4 Απριλίου, η εθνική μας ομάδα.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Τζήμα, βρίσκονται συνολικά εννέα αθλητές/ήτριες και στις τέσσερις κατηγορίες. Πρόκειται για τους εξής:
Κατηγορία BC1 - Σουλάνης Παναγιώτης, Α.Σ. ΑμεΑ «Άγιος Χριστόφορος»
Κατηγορία BC2 - Παπαδάκης Αλέξανδρος, Α.Σ. ΑμεΑ «Άγιος Χριστόφορος», Γαλαίος Χρήστος, Α.Σ. ΑμεΑ «Τυρταίος»
Κατηγορία BC3 - Πολυχρονίδης Γρηγόρης, Α.Σ. ΑμεΑ «Άγιος Χριστόφορος», Πανανός Νικόλαος, Α.Σ. ΑμεΑ «Ειδική Ολυμπιάδα», Ντέντα Άννα, Α.Σ. ΑμεΑ «Άγιος Χριστόφορος»
Κατηγορία BC4 - Νίκο Βασίλι, Α.Σ. ΑμεΑ «Τυρταίος», Μόρφη Χρυσή, Α.Σ. ΑμεΑ« Άγιος Χριστόφορος», Γωνιάς Μαρίνος , Α.Σ. ΑμεΑ« Τυρταίος»

Στα ατομικά των τεσσάρων κατηγοριών, συμμετέχουν συνολικά 306 αθλητές και αθλήτριες από 23 χώρες. Αύριο, πρώτη ημέρα των αγώνων θα γίνουν αγώνες στα ζευγάρια και τα ομαδικά όλων των κατηγοριών, ενώ τα ατομικά θα εκκινήσουν την επομένη (Τετάρτη) και θα ολοκληρωθούν με τους τελικούς στις 4 Απριλίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Rambla del Celler Sportive Center της Βαρκελώνης.

Οι «χρυσοί» Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου στα ζευγάρια BC3, Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Νίκος Πανανός, κατέχουν την 2η και 34η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στα ατομικά της συγκεκριμένης κατηγορίας, ενώ ο Παναγιώτης Σουλάνης είναι 9ος στην BC1. Η κατάταξη των υπολοίπων είναι: Αλέξανδρος Παπαδάκης 32ος, Χρήστος Γαλαίος 45ος, Νίκο Βασίλι 28ος.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Αριστείδης Πανανός.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ