Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης πρώτευσε στην 3η ημερίδα μπότσια «Τυρταίος 2015»

BOCCIA TYRTAIOS 2015

Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης , πρώτευσε στην 3η ημερίδα μπότσια «Τυρταίος 2015» που διεξήχθη στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης».

Ο αθλητής του Άγιου Χριστόφορου, στον τελικό επικράτησε 7-2 του Χρήστου Γαλαίου (Τυρταίος) και έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αγγελική Πέππα (Τυρταίος), ενώ η έκπληξη έγινε από την μαθήτρια του Ειδικού Λυκείου Ιλιου, Αρτέμιδα Σαμαρά, η οποία στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες κατέλαβε την 4η θέση.

Στην 3η ημερίδα μπότσια του Τυρταίου, συμμετείχαν 24 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία Τυρταίος, Άγιος Χριστόφοροες και Δρομέας, καθώς επίσης και μαθητές από το ειδικό γυμνάσιο και λύκειο του Ιλιου.

«Συμμετείχαν οι 16 πρώτοι αθλητές του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην κατηγορία BC2 και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σπουδαίες αναμετρήσεις. Για τον Τυρταίο ήταν η τρίτη φορά που διοργανώνει αυτή την ημερίδα. Κάθε χρονιά φιλοξενούμε και μία διαφορετική κατηγορία. Την πρώτη χρονιά είχαμε κάνει τα ομαδικά, πέρυσι την κατηγορία BC4 και εφέτος την BC2. Σκοπός μας είναι να δώσουμε ώθηση και να αναπτύξουμε το άθλημα όσο το δυνατόν περισσότερο. Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν αγωνιστικές εικόνες. Δεν φτάνει μόνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τους δίνουμε την ευκαιρία να έχουν δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερους από έναν αγώνες», είπε ο προπονητής του Τυρταίου, Μιχάλης Νικόπουλος.

Το τμήμα μπότσια του Τυρταίου, το 2012, πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με πρωταγωνίστρια την Μαριλένα Κορδαλή στα ζευγάρια BC3. Ενόψει του 2016 «στην εθνική ομάδα έχουμε τον Νίκο Βασίλι ο οποίος συμμετέχει στην κατηγορία BC4 τόσο στο ατομικό όσο και στα ζευγάρια. Ειδικά στα ζευγάρια έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Τυρταίος έχει και κάποιους ακόμη αθλητές που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Στόχος μας είναι να παράγουμε αθλητές υψηλού επιπέδου κι αυτό ακριβώς προσπαθούμε καθημερινά».

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ