ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ HYERES

 

Η Εθνική ομάδα όπως συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά Hyeres στη Γαλλία

Η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ στο Διεθνές Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, κρίνεται ιδιαιτέρως επιτυχημένη

διότι παρά το γεγονός ότι η αποστολή αυτή είχε αναπτυξιακό χαρακτήρα με κύριο σκοπό οι αθλητές να αποκτήσουν διεθνείς εμπειρίες,  οι αθλητές πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις κάνοντας τρεις νίκες και πολλές καλές παρουσίες σε όλες τις αγωνιστικές τους υποχρεωσεις.

 

Το γεγονός αυτό δικαιώνει το σχεδιασμό της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τη  μέχρι τώρα αναπτυξιακή προετοιμασία σε συνεργασία και με τον ως πρότεινος Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Πολίτση και δείχνει να φέρνει απτά αποτελέσματα από μια Εθνική ομάδα στην οποία (ανδρική ομάδα)  ο μέσος όρος ηλικίας των αθλητών είναι δεκαέξι χρονών.  

 

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι οι αθλητές που συμμετείχαν στην Εθνική ομάδα είναι οι: Γιώργος Μουχθής, Παναγιώτης Ιωάννου, Μάριος Χατζηκυριάκος, Φωτεινή Μπούσιου. 

 

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ