Η Ε.Α.ΟΜ-ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Α.Σ.ΑΜΕΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ CAMP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η  Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ, σε συνεργασία με τον Σύλλογό ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» βρίσκεται σε camp προετοιμασίας και ανάπτυξης στην Αλεξανδρούπολη.

 

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης από τις 5 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Για δεκαπέντε ημέρες, οι αθλητές, προπονητές και το επιστημονικό επιτελείο της ομάδας, θα κάνουν δύο προπονήσεις την ημέρα (πρωί‐απόγευμα) στο κλειστό της Μαΐστρου.

Ενδεικτική της σημασίας που αποδίδει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες για την προετοιμασία της Εθνικής, είναι η παρουσία του Γενικού Γραμματέα της κ. Κωνσταντίνου Σιάχου στην Αλεξανδρούπολη.

Για το  campαυτό, με την υποστήριξη του Α.Σ «Κότινος» στο οποίο προσφέρει την συνεργασία του και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο γενικός γραμματέας της Ε.Α.ΟΜ.-ΑμεΑ κ. Κωνσταντίνος Σιάχος δήλωσε:

«Με σκοπό πρώτον την προετοιμασία της Εθνικής και δεύτερον την ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο camp αυτό.      

 Πρόκειται για 10 αθλητές, 7 χρονών ο μικρότερος σε ηλικία, και αφορά στο κομμάτι της ανάπτυξης ,μέχρι και 17 χρονών που είναι στο κομμάτι της προ Εθνικής με σκοπό την προώθηση του αθλήματος.

Σκοπός είναι να ακολουθηθεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα όπως γίνεται με τις ομάδες του εξωτερικού. Αν πετύχουμε αυτό τότε θα έχουμε καταφέρει στο έπακρο την ανάπτυξη του αθλήματος. Έχουμε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα δυο ετών»   

Ο κ. Κωνσταντίνος Σιάχος καταλήγοντας επισημαίνει ότι ο Α. Σ Κότινος «είναι μια κυψέλη μικρών παιδιών σε μια επαρχιακή πόλη που αναπτύσσει την επιτραπέζια αντισφαίριση εκτός των άλλων αθλημάτων. Και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο  Γιάννη Τοπτσή και στον Αντιπρόεδρο Ειρήναρχο Κεμανετζή και σε όλους τους υπόλοιπους παράγοντες.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ