ΣΤΟ ΣΕΦ ΈΛΑΜΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ

Οι νικήτριες ομάδες στο Ομαδικό Ανδρών κατ. ΤΤ1-ΤΤ5 ΠΑΣΚΑ(χρυσό), Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ασημένιο), ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (χάλκινο) κατά τη βράβευσή τους απο τους κ.κ. Καλλίνικο Κρεάνκα και Δημήτριο Παπαδημητρίου

Σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ, σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα (31 αθλητές,10 σωματεία) και οι αγώνες ξεχώρισαν για τη σημαντικά αυξημένη συμμετοχή νέων αθλητών και την προσέλευση φιλάθλων.

Χαρακτηριστικό επίσης των φετινών αγώνων ήταν οι συναρπαστικές αναμετρήσεις τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνίσματα όλων των κατηγοριών, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο κ. Πολυχρόνης Πολίτσης από το νέο ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή, δήλωσε αισιόδοξος με την επίδοση των αθλητών στο Πρωτάθλημα και έθεσε ως στόχο την μεγαλύτερη ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν μετάλλια στους διακριθέντες αθλητές, ο κ. Καλλίνικος Κρεάνκα (φωτο) Παγκόσμιος Πρωταθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ο κ. Σταύρος Πλακαντωνάκης Πρόεδρος του Π.Ο.Φ.Επ.Α.(Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης), ο κ. Γιώργος Μπουσούνης μέλος του Δ.Σ. του Π.Ο.Φ.Επ.Α., ο κ. Νίκος Πολιάς πολυνίκης του Μαραθωνίου, ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου αθλητής της Επιτραπέζιας αντισφαίρισης με Πανευρωπαϊκή νίκη (φωτο), εκ μέρους της διοργανώτριας Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ ο κ. Κώστας Σιάχος Γενικός Γραμματέας και βετεράνος αθλητής καθώς και εκπρόσωποι των παρακάτω αθλητικών συλλόγων που συμμετείχαν στη διοργάνωση ΠΑΣΚΑ, ΑΡΓΩ, ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, καθώς και από τα σωματεία ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΛΙΜΝΑΙΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ΑΙΓΕΣ ΗΜΑΘΙΑΣ .

 

Ακολουθεί το αρχείο με τα αναλυτικά αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος,που μπορείτε να βρείτε και στην κατηγορία ΑΘΛΗΜΑΤΑ<ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ< ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ