ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2014

                                                                                

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014 της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες διεξάγεται το Σάββατο 1 Μαρτίου στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με την συμμετοχή 31 ανδρών και 5 γυναικών από 10 σωματεία από όλη την Ελλάδα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. 

Τα δέκα σωματεία που συμμετέχουν είναι: Σ.Π.Ε.ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΛΙΜΝΑΙΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ, ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΑΣΚΑ, ΑΡΓΩ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ΑΙΓΕΣ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 16.30 του Σαββάτου με τις απονομές του Πρωταθλήματος.

Ο γενικός γραμματέας της  ΕΑΟΜ - ΑμεΑ Κώστας Σιάχος και βετεράνος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης δηλώνει για τους στόχους του πανελληνίου πρωταθλήματος:

«Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές  ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυξητικός. Αυτό είναι το πρώτο θετικό σημείο. Από την άλλη η συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πολυχρόνη Πολίτση στόχο έχει την ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον να  μπορέσουμε  να ενθαρρύνουμε και τα άτομα σε αμαξίδιο  να συμμετάσχουν σε αριθμό ανάλογο των υπόλοιπων ατόμων με αναπηρία»

Ακολουθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα και οι συμμετοχές.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ