Χωρίς μετάλλιο για τις ελληνικές ρακέτες, η πρόβα τζενεράλε ενόψει Ευρωπαϊκού

Ostrava AMEA 2019 Xatzikiriakos

Χωρίς μετάλλιο για τις ελληνικές ρακέτες, ολοκληρώθηκε το δυνατό όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Τσεχίας.

Το δεύτερο μέρος των αγώνων στην Οστράβα περιλάμβανε το ομαδικό. Στην κλάση 6 των ανδρών ο Μάριος Χατζηκυριάκος και ο Γιώργος Μουχθής, που έκαναν πρόβα τζενεράλε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σουηδίας (Χέλσινμποργκ, 14-21/09), αποκλείστηκαν στα γκρουπ. Στις κλάσεις 1-3 των γυναικών η Φωτεινή Μπούσιου και η Ολλανδέζα συμπαίκτριά της Φέμκε Κόμπεν έμειναν τελευταίες στον ενιαίο όμιλο. Το τουρνουά ήταν ενταγμένο στο ετήσιο πρόγραμμα ParaTT της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.) και τους αθλητές κοούτσαρε ο ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες Μιχάλης Κατσικαδέλης.

Στους άνδρες και την κλάση 6 το ελληνικό δίδυμο πήρε μέρος στο 2ο γκρουπ. Έμεινε στην 3η θέση με 1 νίκη και 2 ήττες και αποκλείστηκε από την τελική 4άδα. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι έχασε με 2-1 από τη μικτή Μεγάλης Βρετανίας-Γαλλίας, που ήταν επικεφαλής. Στο εναρκτήριο διπλό ήρθε σπουδαία νίκη με 3-2 σετ απέναντι στους Ερό και Πέρι, αλλά στη συνέχεια ο Μουχθής έχασε με 3-0 σετ από τον πρώτο και ο Χατζηκυριάκος με το ίδιο σκορ από τον δεύτερο.Στην ήττα με 2-0 από τη μικτή Ελβετίας/Ρωσίας οι πρωταθλητές μας λύγισαν με 3-2 στο διπλό από τους Νέους/Γκαμπντούλιν και στο ατομικό ο Χατζηκυριάκος ηττήθηκε με 3-0 από τον Γκαμπντούλιν. Στην επικράτηση με 2-0 εναντίον της μικτής Ιρλανδίας/Τσεχίας ήρθε εύκολη νίκη στο διπλό και μετά ο Χατζηκυριάκος ξεπέρασε με 3-0 σετ τον Νίζντο.

Στις γυναίκες και τις κλάσεις 1-3 η Μπούσιου και η Φέμκε Κόμπεν μετείχαν σε έναν όμιλο των 4ων. Έγινε πουλ όπου το ελληνο-ολλανδικό ζευγάρι έμεινε 4ο χωρίς νίκη. Έχασε 2-1 από τη μικτή Ιαπωνίας/Ταϊλάνδης, 2-0 από τη μικτή Σερβία/Μεγάλη Βρετανία κι επίσης 2-0 από τη Γερμανία.Στον αγώνα με τις Ασιάτισσες η Μπούσιου κάμφθηκε στο φινάλε με 3-1 σετ από τη Γιουκίμι Τσάντα, ενώ πέρα από τα ματς στο διπλό είχε ένα ακόμα ατομικό παιχνίδι με τη Γερμανία Στέφανι Αντρέε όπου έχασε με 3-0 σετ.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ