Στο τουρνουά της Αιγύπτου Μουχθής και Χατζηκυριάκος

Egupt 2019 AMEA saloni

Το πιο δυνατό δίδυμο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, θα πάρει μέρος σ’ ένα ακόμα διεθνές τουρνουά. Ο λόγος για τον Γιώργο Μουχθή και τον Μάριο Χατζηκυριάκο, τους πρωταθλητές της κλάσης 6 (της πρώτης στους όρθιους αθλητές), οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αλεξάνδρεια για να μετάσχουν στο όπεν της Αιγύπτου, που αρχίζει αύριο (26/6) εκεί και ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Το απλό και το ομαδικό περιλαμβάνει και αυτό το τουρνουά, που είναι στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τους αγώνες των ParaTT και τα δύο παιδιά θα παίξουν ξανά μαζί στο ομαδικό. Συνοδός και υπεύθυνος προπονητής είναι ο ειδικός συνεργάτης της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α.) Πολυχρόνης Πολίτσης.

Ο Μουχθής και ο Χατζηκυριάκος μπορούν να κυνηγήσουν υψηλές θέσεις και στα δύο αγωνίσματα και θέλουν μέσα από τα αποτελέσματά τους να δουν όφελος και στη διεθνή κατάταξη. Για το ομαδικό θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες έφεραν στη χώρα το ιστορικό πρώτο μετάλλιο (χάλκινο), σε διεθνές τουρνουά με αμιγώς ελληνική σύνθεση. Το είχαν καταφέρει στο όπεν της Ισπανίας.  Να σημειωθεί τέλος ότι στους επιδιαιτητές του τουρνουά στην Αίγυπτο είναι η Θεσσαλονικιά Μαρία Τσίπου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ