Ασημένιο μετάλλιο η Μπούσιου στο ομαδικό του ιταλικού όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Ligniano AMEA Bousiou metallio photo me alla paidia

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση απολαμβάνει μία ακόμα διεθνή διάκριση στο κομμάτι των αθλητών με αναπηρίες. Αυτή τη φορά μάλιστα, σε επίπεδο γυναικών, πράγμα σπάνιο και μη αναμενόμενο, κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στο ιταλικό αξιολογημένο όπεν για τα Α.Μ.ε.Α., που ολοκληρώθηκε  χτες στο Λινιάνο Σαμπιαντόρο, η Φωτεινή Μπούσιου πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό των κλάσεων 1 και 2 με συμπαίκτρια την Τσιλτσιτραγιάκ Μπουτβανσίρινα από την Ταϊλάνδη.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε διαδοχικά τουρνουά σε Ιταλία και Ισπανία τέσσερις Έλληνες αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Mpousiou

Με δύο αλλεπάλληλα τουρνουά σε χώρες της Μεσογείου αρχίζουν οι Έλληνες διεθνείς αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης τις «εξορμήσεις» τους στο εξωτερικό για το 2019. Από αύριο μέχρι το Σάββατο 16 Μαρτίου διεξάγεται στο Λινιάνο το όπεν της Ιταλίας, από τις 20 μέχρι τις 22 του μήνα ακολουθεί στην Κόστα Μπράβα το αντίστοιχο της Ισπανίας και αμφότερα είναι στο πρόγραμμα Para TT της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.).

Διαβάστε Περισσότερα

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

2153928
Το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2019.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μιχάλης Κατσικαδέλης νέος ομοσπονδιακός προπονητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

thumbnail Katsikadelis

Ο Μιχάλης Κατσικαδέλης, θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2019. Ο κ. Κατσικαδέλης, ο οποίος αντικαθιστά τον Πολυχρόνη Πολίτση, την τελευταία τριετία ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό των κλάσεων 1-2 ο Στάμου στο ισπανικό όπεν

Barcelona 2018 Para TT Tournament aponomi se Stamou

Ο Χρήστος Στάμου κατέκτησε με ξένους συμπαίκτες το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό των κλάσεων 1-2 στο ισπανικό όπεν (Βαρκελώνη), που είναι ενταγμένο στο καλεντάρι Para TT της παγκόσμιας ομοσπονδίας (I.T.T.F.).

Διαβάστε Περισσότερα

Με περισσότερες από 70 συμμετοχές το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Amaxidia Panellinio

Η προαγγελία της ΕΦΟΕπΑ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε Περισσότερα

Η ελληνική παρουσία στο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Λινιάνο

w30 233359MOUCHTHIS Georgios

Χωρίς κάποια διάκριση για τα ελληνικά χρώματα στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Λινιάνο το διεθνές τουρνουά αθλητών με αναπηρίες της Ιταλίας. Περισσότερο προχώρησε ο Αλέξανδρος Διακουμάκος στο ομαδικό των κατηγοριών 9-10. Με συμπαίκτη από την Αργεντινή ο νεαρός αθλητής πέρασε από την προκριματική διαδικασία και πλασαρίστηκε στις θέσεις 5-6. Στο ομαδικό των κλάσεων 9-10 λοιπόν, ο Διακουμάκος συνεργάστηκε τελικά με τον Αργεντινό Ντάριο Άντρες Νέιρα και όχι τον Ιταλό Λορέντσο Κορντουά. Αρχικά μετείχαν στο 2ο γκρουπ όπου πήραν τη 2η θέση και προκρίθηκαν στην 8άδα. Έχασαν 2-0 από την επικεφαλής Ουκρανία και σήμερα νίκησαν τη Γαλλία/Ρουμανία με 2-1. Οι δύο πρώτες ομάδες από τα συνολικά τρία γκρουπ σχημάτισαν ταμπλό των «8» κι εκεί η μικτή Ελλάδας/Αργεντινής έχασε από την Ιταλία με 2-0.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουχθής και Διακουμάκος στο διεθνές τουρνουά του Λινιάνο

w30 233359MOUCHTHIS Georgios

Δύο επίλεκτοι αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Λινιάνο. Ο Γιώργος Μουχθής και ο Αλέξανδρος Διακουμάκος θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο ιταλικό όπεν ανδρών-γυναικών, το οποίο αρχίζει αύριο και θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο. Και οι δύο αγωνίζονται σε κατηγορίες των ορθίων. Ο Μουχθής είναι πρωταθλητής Ελλάδας στην κλάση 6 και ο νεαρός Διακουμάκος έχει τον πανελλήνιο τίτλο στην κλάση 10.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεύτερος ο Μουχθής στο ομαδικό ανδρών του βελγικού όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης

23113306 10214182017965826 1336284002 o

Μία ακόμα διάκριση σε διεθνές τουρνουά αθλητών με αναπηρίες πανηγυρίζει η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Ήρθε σήμερα (30/10) στο Βέλγιο κι από έναν αθλητή, που τις συνηθίζει, τον Γιώργο Μουχθή. Ο πρωταθλητής του Π.Α.Σ.Κ.Α. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών της κλάσης 6 (των ορθίων) στο όπεν, που φιλοξενήθηκε στο Σεντ Νίκλας κι έγινε υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος, της I.T.T.F. (Para Table Tennis Division).

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ