Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΓΚΟΛΜΠΟΛ

Η τρίτη φάση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Γκόλμπολ Ανδρών και Γυναικών διεξάγεται το τριήμερο 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου

 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ (προπονητήριο Μπάσκετ ).

Συμμετέχουν στους Άνδρες τα Σωματεία ΑΕΤ ΠΥΡΣΟΣ, ΑΣΑΜΕΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΑΣΤ ΉΦΑΙΣΤΟΣ, ΑΣΤ ΌΜΗΡΟΣ και ΑΣΑΜ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, ενώ δεν θα αγωνισθεί ο ΠΥΡΡΟΣ.

Στους Άνδρες η βαθμολογία στις δυο πρώτες φάσεις είναι ΠΥΡΣΟΣ 28, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 24, ΗΦΑΙΣΤΟΣ 16, ΟΜΗΡΟΣ 15, ΠΕΙΡΑΤΕΣ 6 ΚΑΙ ΠΥΡΡΟΣ 0.

Στις Γυναίκες συμμετέχουν τα Σωματεία ΠΥΡΣΟΣ, ΟΜΗΡΟΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Η ομάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ δεν θα αγωνισθεί στη τελική φάση.

Στη βαθμολογία στις Γυναίκες είναι τα Σωματεία ΠΥΡΣΟΣ 25, ΟΜΗΡΟΣ 19, ΗΦΑΙΣΤΟΣ 9 και ΚΕΡΑΥΝΟΣ 0.

Η Ομοσπονδιακός τεχνικός Μένη Κεσσανοπούλου επεσήμανε ότι « είναι η τρίτη και τελευταία φάση του πρωταθλήματος ειδικά στις Γυναίκες δεν νομίζω ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα ο ΠΥΡΣΟΣ γιατί ακόμη και αν έρθουν δυο ισοπαλίες σε περίπτωση ισοβαθμίας υπάρχει μεγάλη διαφορά στα γκολ. Το άσχημο όμως είναι ότι δεν θα αγωνισθεί ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ γιατί δεν θα κατέβει στη τρίτη φάση των αγώνων.»

Η κα Κεσσανοπούλου δεν είναι μόνο η τεχνικός του ΠΥΡΣΟΥ αλλά και η ομοσπονδιακός της Εθνικής Γυναικών για την οποία λέει « θέλω να δω δυο τρείς μικρές παίκτριες από τον ΚΕΡΑΥΝΟ γιατί αυτές είναι το μέλλον. Νομίζω ότι το μέλλον του Αθλητισμού είναι τα νέα παιδιά. Για αυτό εξάλλου θα παίξουμε και δυο φιλικά, στους Άνδρες και στις Γυναίκες για να δούμε νέους παίκτες και παίκτριες.»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Ανάστος εκτός από την Εθνική Ανδρών είναι και προπονητής της ομάδας του Κεραυνού και μιλά με την διπλή ιδιότητα που έχει για το πρωτάθλημα αλλά και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Είναι η τρίτη φάση του πρωταθλήματος, το ποίο στις Γυναίκες σχεδόν έχει κριθεί ενώ στους Άνδρες υπάρχει ακόμη ζωηρό ενδιαφέρον. Παράλληλα είναι η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωπαϊκό, που έχουμε 1-6 Φεβρουαρίου 2015. Τον Δεκέμβριο εξάλλου υπάρχει και ένα τουρνουά στην Ισπανία και θα την ευκαιρία να προετοιμασθούμε καλύτερα. Έχουμε εννιά παίκτες και θέλουμε να βγάλουμε τη τελική εξάδα.»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ