Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΚΟΛΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ 2-1

 

 

Η Εθνική Γκόλμπολ γυναικών πανηγυρίζει την άνοδο της στην Α΄κατηγορία της Ευρώπης και συγχρόνως την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην Ουγγαρία.

 

Η Ελληνική ομάδα νίκησε την διοργανώτρια Ουγγαρία στον μικρό τελικό με 2-1, με δυο γκολ της Κωνσταντίνας Δρίβα.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου παρέταξε κόντρα στην Ουγγαρία τις

Μαρία Τζάλλα ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Κατερίνα Λορέντζου ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Θεοδώρα Πασχαλίδου (Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Βασιλική Αγκο ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Κωνσταντίνα Δρίβα( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ) και Κατερίνα Μαρκαντωνάκη ( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ)

Η Εθνική Γκόλμπολ συνολικά πέτυχε τέσσερεις νίκες ενώ έχασε σε τρεία αγώνες.

Νίκησε κατά σειρά το Βέλγιο με 2-1, την Ουγγαρία με 2-1, ηττήθηκε από τις Σουηδία με 3-0 και την Δανία με 2-0, ενώ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας την Αγγλία με 2-1.

Προκρίθηκε στον ημιτελικό όπου αγωνίσθηκε πάλι με την Δανία από την όποια έχασε με 4-1, για να παίξει στον μικρό τελικό πάλι κόντρα στην Ουγγαρία την οποία κέρδισε με 2-1.

Συνολικά η ελληνική ομάδα πέτυχε 8 τέρματα στην διοργάνωση. Οι σκόρερ για την Εθνική ομάδα ήταν Κωνσταντίνα Δρίβα (3), Βασιλική Αγκο (2), Κατερίνα Λορέντζου, Τζάλλα Μαρία
και Πασχαλίδου Θεοδώρα από 1 γκολ.

Μαζί με τον συνεργάτη της Χριστόφορο Σιζόπουλο, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου παρέταξαν ένα κάλο σύνολο, που παρ ότι δεν είχε πολλά παιχνίδια έπαιξε πολύ ωραίο γκόλμπολ.

«Τα κορίτσια είχαν θέληση και πείσμα στο τουρνουά για να φθάσουν στον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο.» είπε η ομοσπονδιακή προπονήτρια.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ