ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΚΟΛΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ

 

Κοντά στην επίτευξη του στόχου της, δηλαδή την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, βρίσκεται η Εθνική ομάδα Γκόλμπολ γυναικών!!!

 

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η Εθνική ομάδα Γκόλμπολ γυναικών, αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, την Δανία και αν νικήσει τότε ανεβαίνει 100% στην πρώτη κατηγορία.

Όμως και αν η Εθνική ομάδα ηττηθεί κάτι που απευχόμαστε υπάρχει περίπτωση πάλι να ανέβει κατηγορία.

Η Εθνική ομάδα Γκόλμπολ βρίσκεται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Έγγερ, της Ουγγαρίας έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και έτσι πέρασε στους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος.

 Η Ελληνική Εθνική ομάδα έχει αντιμετωπίσει στη πρεμιέρα  το Βέλγιο που κέρδισε με 2-1, κατόπιν την ίδια ημέρα στις 24 του μήνα, κέρδισε την Ουγγαρία 2-1.

Την επομένη ηττήθηκε από την Σουηδία με 3-0 και μετά ηττήθηκε από την Δανία με 2-0. Στις 26 του μήνα κερδίσαμε την Αγγλία με 2-1 και κατορθώσαμε να προκριθούμε στα ημιτελικά, που διεξάγονται το Σάββατο στις 27 του μήνα.

Εκτός του ημιτελικού Ελλάδα – Δανία διεξάγεται και ο άλλος ημιτελικός Ουγγαρία – Σουηδία.

Την Εθνική ομάδα αποτελούν οι Μαρία Τζάλλα ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Κατερίνα Λορέντζου ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Θεοδώρα Πασχαλίδου (Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Βασιλική Αγκο ( Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ), Κωνσταντίνα Δρίβα( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ) και Κατερίνα Μαρκαντωνάκη ( Α.Σ. ΌΜΗΡΟΣ)

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μενη Κεσσανοπούλου αισιοδοξεί για την έκβαση του ημιτελικού με την Δανία.

«Μπορούμε να κερδίσουμε» δηλώνει κατηγορηματικά και συνεχίζει η εμφάνιση των παικτριών μας σε όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ καλή.» 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ