ΑΝΑΣΤΟΣ: "ΣΤΟ ΣΕΦΙΛΝΤ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ"

   

 Στο διεθνές τουρνουά γκόλμπολ του Σέφιλντ (18-19 Φεβρουαρίου) θα λάβει μέρος η εθνική μας ομάδα των ανδρών. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Αντώνη Ανάστου θα βρίσκονται έξι αθλητές και συγκεκριμένα οι Γρηγόρης Τάτσης, Αντώνης Καραμήτσος, Ιωάννης Καπνιάς, Μιχάλης Αλεξίου, Σωτήρης Μιχαλόπουλος και Νίκος Αργυρός. Το τουρνουά είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, στο οποίο όπως επισημαίνει ο κ. Ανάστος «στόχος μας θα είναι η άνοδος στη Β’ κατηγορία».

  «Στο Σέφιλντ θα μετρήσουμε δυνάμεις και αδυναμίες, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά, με εξαιρετικά δυνατές ομάδες που προετοιμάζονται για τα IBSA GAMES. Εμείς θα προσπαθήσουμε, λίγο πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να πάμε σε ακόμη ένα διεθνές τουρνουά, πιθανότατα σε αυτό που θα διεξαχθεί στο Βίλνιους στις αρχές Ιουνίου», είπε ο κ. Ανάστος που αναφέρθηκε και στη δυναμική του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

 «Πριν από 2,5 χρόνια προχωρήσαμε σε μια πρώτη ανανέωση. Τώρα περνάμε στην επόμενη φάση, με τη νέα γενιά του αθλήματος να αντικαθιστά σταδιακά τους παλιούς αθλητές. Υπάρχει υλικό το οποίο θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στο μέλλον», κατέληξε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

 Η ελληνική ομάδα, στο διεθνές τουρνουά του Σέφιλντ, θα δώσει συνολικά επτά αγώνες. Αύριο, Παρασκευή, στην πρεμιέρα, θα αναμετρηθεί κατά σειρά με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σλοβενίας, της Σουηδίας, της Τουρκίας και της Αλγερίας. Τη δεύτερη ημέρα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ισπανία, Γερμανία και Βρετανία.

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ