ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ 2014

Μπακοχρήστος, Δήμου, Μάμαλος και Κουλούμογλου μαζί με τον Ομοσπονδιακό Ιωαννίδη

To Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο διεξάγεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Δεκαεννέα αθλητές, άνδρες και γυναίκες, παίρνουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα που συγκεντρώνει τρομερό συναγωνισμό.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 09.00 το πρωί με τη ζύγιση των αθλητών και των αθλητριών και στις 11.00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

«Στην Πυλαία στόχος μας είναι  να πιάσουν  όσο περισσότεροι αθλητές μπορούν τα όρια για το Παγκόσμιο.» δηλώνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης

«Έχουμε κάνει ήδη τον μισό δρόμο για το Παγκόσμιο που γίνεται στο Ντουμπάι, τον Απρίλιο. Τέσσερεις αθλητές έχουν  ήδη πιάσει τα όρια. Οι Μάμαλος, Κουλούμογλου, Δήμου και Μπακοχρήστος έχουν  προκριθεί ήδη στους αγώνες.»

Για το Παγκοσμιο ρεκόρ πού πραγματοποίησε ο Παύλος Μάμαλος (Α.Σ. ΑΕΤΟΙ) στο Ανοικτό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία ο κ. Ιωαννίδης δηλώνει.

«Επιδίωξή μας είναι ένα ακόμη νέο Παγκόσμιο ρεκόρ από τον Μάμαλο. Είναι σε καλή κατάσταση. Είχε σηκώσει και στη προπόνηση 233,5 κιλά και στην Ουγγαρία έπιασε πάλι την επίδοση του.»

Ο Παύλος Μάμαλος, ο «αγαθός γίγαντας», όπως τον αποκαλούν πολλοί στην οικογένεια της Άρσης Βαρών, με την σειρά του εύχεται στους συναθλητές του να έχουν καλό αγώνα και προσωπικά αυτός θα επιδιώξει να πετύχει κάτι καλό.
« θα επιδιώξω να πετύχω ακόμη ένα Παγκόσμιο ρεκόρ. Ελπίζω να τα καταφέρω.» δηλώνει ο Παύλος Μάμαλος.
Ο Παύλος Μάμαλος από την Ουγγαρία επέστρεψε με 233,5 κιλά στα χέρια του. Επίδοση που αποτελεί Παγκόσμιο ρεκόρ.
«Έκανα το ταξίδι της επιστροφής μετά τους αγώνες. Και αμέσως μετά έκανα προπονήσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο οποίο ελπίζω να πάω καλά.»

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη και της ΕΟΑΒ.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ