ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

0Q8J2311

Ο Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος πανηγυρίζοντας την κατάκτηση μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008

Η Εθνική ομάδα άρσης βαρών σε πάγκο, αναχωρεί αύριο για την Ουγγαρία, όπου θα  συμμετάσχει στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο, Ουγγαρίας από τις 10-16/1/2014 . Πρόκειται για ένα τεστ για το προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η αποστολή αποτελείται από τέσσερις αθλητές:

Δήμου Κωνσταντίνο που ανήκει στο σωματείο ΑΣΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ και θα αγωνισθεί στη  κατηγορία +107kg

Μάμαλο Παύλο που ανήκει στο σωματείο Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΑΘΗΝΑΣ και θα αγωνισθεί στη κατηγορία 107kg

Μπακοχρήστο Δημήτριο που ανήκει στο σωματείο ΑΚΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κα ιθα αγωνισθεί στη κατηγορία 54kg

Κουλούμογλου Πασχάλη που ανήκει στο σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ και θα αγωνισθεί στη κατηγορία 59kg

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ιωαννίδης Δημήτριος, ο οποίος είναι και ο αρχηγός αποστολής, μεταξύ άλλων δηλώνει για τους αγώνες στην Ουγγαρία:

«Είναι ένα τεστ ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, το οποίο αποτελεί και κριτήριο για τους Παραολυμπιακούς «Ριο 2016». Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα διεξάγεται τον Απρίλιο και πρέπει να περάσουν όλοι οι αθλητές από αυτό για να διαπιστώσουμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (25/1) οπότε και θα βγει η Εθνική ομάδα θα πρέπει να έχουμε καταλήξει στη τελική σύνθεσή της» δηλώνει ο κ. Ιωαννίδης Και ο ομοσπονδιακός τεχνικός καταλήγει …«Ο Δήμου αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός έδρας, είναι η πρώτη του φορά σε αγώνες στο εξωτερικό. Ο Παύλος ( σ.σ Μάμαλος ) θα επιδιώξει να κάνει ένα ρεκόρ και είμαι αισιόδοξος για το σύνολο της αποστολής.»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ