"ΧΑΛΚΙΝΟΣ" Ο ΜΑΜΑΛΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

    

Το πέμπτο της μετάλλιο πανηγύρισε η εθνική μας ομάδα άρσης βαρών σε πάγκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην πόλη Αλέξιν της Ρωσίας. Πρωταγωνιστής της νέας επιτυχίας ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου, Παύλος Μάμαλος, ο οποίος στη δεύτερη προσπάθεια σήκωσε 203 κιλά και βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών στη διοργάνωση των «δυνατών». Ο Μάμαλος, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό με αποτέλεσμα να μην ρισκάρει πιθανή υποτροπή, είχε συνολικά δύο έγκυρες προσπάθειες στα 195 και τα 203 κιλά, ενώ απέτυχε να σηκώσει τα 211 κιλά.

«Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και να πιέσουμε τον τραυματισμένο του χέρι. Του είπα πριν τον αγώνα πως όταν νοιώσει την παραμικρή ενόχληση, να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Έβγαλε τον αγώνα με δύο έγκυρες που τον έφεραν στα μετάλλια. Είμαι ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιωαννίδης.

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ