ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ

 

 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο διεξάγεται το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. Το πρωτάθλημα  διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες  και συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 10 σωματεία.

Τα σωματεία που συμμετέχουν είναι Τριπτόλεμος, Θερμαϊκός, Αετοί, Άκμων, ΑΣΑΧ, Μαρούσι, Μέγας Αλέξανδρος 94, ΝΑΣ Αχαΐας, Ταλώς και Σ.Π.ΕΜ. Αλέξανδρος.

Ο 3ος Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου Παύλος Μάμαλος αλλά και ο  5ος Παραολυμπιονίκης Γκρέμισλαβ Μωυσιάδης είναι μεταξύ των συμμετεχόντων.  Από το νέο «αίμα» συμμετέχουν και οι Μπακοχρήστος Δημήτρης και Κουλούμογλου Πασχάλης, οι οποίοι πρόσφατα συμμετείχαν στην 5η διεθνή συνάντηση Faaza που διεξήχθη στο Ντουμπάι.

Μάλιστα ο Κουλούμογλου Πασχάλης πέτυχε στη κατηγορία του παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί και διεξάγονται με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη αλλά και της τοπικής Επιτροπής Άρσης Βαρών  Μακεδονίας - Θράκης. 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ