ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ FAZAA


 

Με την ευθύνη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρίες η Εθνική  Ομάδα  Άρσης Βαρών σε Πάγκο συμμετέχει στη Διεθνή Συνάντηση “4th Fazaa International Powerlifting Competition” που   διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  από τις 20 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2012. Η αποστολή ύστερα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ και του ομοσπονδιακού  προπονητή,   απαρτίζεται από τους αθλητές Παύλο Μάμαλο, Νίκο Γκουντάνη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιωαννίδη.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ Γιώργος Φουντουλάκης δήλωσε: Η Εθνική Ομάδα της Άρσης βαρών σε πάγκο έχει αθλητές όπως ο Παύλος Μάμαλος, ο Νίκος Γκουντάνης αλλά και πολλούς άλλους,που λόγω τραυματισμού δεν συμμετέχουν τώρα,  οι οποίοι καταφέρνουν να σκαρφαλώνουν πάντα στις πρώτες θέσεις των Παγκόσμιων διοργανώσεων. Εύχομαι και στη Fazaa να μπορέσουν να συνεχίσουν την καλή παράδοση, η  απόδοση τους άλλωστε στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έδειξε οτι μπορούν.

Το παρόν άρθρο βρίσκεται στην κατηγορία ΑΘΛΗΜΑΤΑ< ΆΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ

 


Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ