Στην Αττάλεια οι ελληνικές ρακέτες για το BNP Paribas World Team Cup European Qualification

wheelchair tennis previewΣτην Αττάλεια της Τουρκίας για τα προκριματικά (ευρωπαϊκή ζώνη) του BNP Paribas World Team Cup, βρίσκονται από σήμερα οι πρωταθλητές μας του τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης και Στέφανος Διαμάντης συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο. Η προκριματική φάση ξεκινάει την Τρίτη 22 Μαρτίου (το βράδυ της Δευτέρας είναι η κλήρωση) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 26 του μήνα.

«Το ζητούμενο είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις, ώστε να πάρουμε κι ότι μας αναλογεί από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως βήμα, βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι μπορούμε να φθάσουμε αρκετά ψηλά. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την κλήρωση που θα έχουμε. Υπάρχουν καλές ομάδες, αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και περιμένουμε να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα», είπε ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην κορυφή του διπλού ανδρών στο τουρνουά του Τελ Αβίβ με παρτενέρ τον Γιόζεφ Ρίγκλερ από την Αυστρία.

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ