ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Ο Στέφανος Διαμαντής κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο 

 Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο, που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Απριλίου  στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης,

ανέδειξε νικητή  της διοργάνωσης τον αθλητή Στέφανο Διαμαντή από το Ν.Α.Σ.ΑμεΑ Καρδίτσας  «ΦΑΕΘΩΝ», ο οποίος και πέτυχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.   

Δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Λαζαρίδης, τρίτος ο Σταμάτης Επαμεινώνδας και την τέταρτη θέση μοιράστηκαν οι Νικολόπουλος και Πατρωνίδης, καθώς η μεταξύ τους συνάντηση δεν ολοκληρώθηκε λόγω νεροποντής. (τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι στην κατηγορία ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ< ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

 «Πέτυχα τον σκοπό μου. Έπαιξα πολύ καλά αν αναλογισθεί κάποιος και την απουσία μου από τους αγωνιστικούς χώρους τόσο καιρό.» δηλώνει ο Διαμαντής Στέφανος, που κατέκτησε το τουρνουά. «Είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται  το πανελλήνιο πρωτάθλημα και το κατέκτησα ισάριθμα. Είμαι χαρούμενος.» τονίζει ο Διαμαντής. «ωστόσο το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η απουσία φιλάθλων.» καταλήγει

 «Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή ενώ και ο χώρος που έγινε το πρωτάθλημα είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα. Το μόνο αρνητικό για εμάς και για την ομοσπονδία ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχαν θεατές.» δήλωσε ο Γιώργος Λαζαρίδης από το Α.Σ.ΑμεΑ " ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ".

Επόμενη συνάντηση για το τένις είναι το σεμινάριο ανάπτυξης που θα πραγματοποιήσει η ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την ITF στις 6 και 7 Μαΐου 2014 στο Ο.Α.Κ.Α.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ