ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Οι Έλληνες τενίστες Διαμαντής, Λαζαρίδης και Σταμάτης, μαζί με τον Ομοσπονδιακό Κόντο με την κα Παναγοπούλου κατά τη βράβευσή τους

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με αμαξίδιο διεξάγεται την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Απριλίου στο Κ1 Γήπεδο του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης Αθηνών απο την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες,με την συμμετοχή των σημαντικότερων ελλήνων αθλητών του τένις με αμαξίδιο.  

 

«Οι αθλητές είναι μέσα στη περίοδο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο στην Ολλανδία (26/5-1/6/2014). Πέρυσι είχαμε  πάει καλά και παίξαμε στον τελικό της κατηγορίας. Είμαστε στη δεύτερη κατηγορία και ευελπιστούμε να παραμείνουμε και φέτος, οπότε και βασική μας προτεραιότητα  είναι το Παγκόσμιο. Σχετικά με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος γίνεται με διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής. Όλοι οι αθλητές παίζουν με όλους τους αθλητές και δεν είναι νοκ άουτ. Αυτό είναι καλύτερο » δηλώνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κόντος.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι Λαζαρίδης Γιώργος, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Αριστομένης Νικολόπουλος του Α.Σ.ΑμεΑ «Ήφαιστος Πάτρας», και οι Στέφανος Διαμαντής και Πατρωνίδης Ραφαήλ από το   Ν.Α.Σ.ΑμεΑ Καρδίτσας «Φαέθων» .

Ακολουθεί το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ