ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ

     

στιγμιότυπα απο τα δυο τουρνουά με Διαμαντή, Λαζαρίδη και Σταμάτη

Πολύ καλά αποτελέσματα έφεραν στα τουρνουά αντισφαίρισης με αμαξίδιο, όπου συμμετείχαν στο εξωτερικό οι Έλληνες αθλητές.

 

Αρχικά στις 20 - 23 Μαρτίου ο Γιώργος Λαζαρίδης συμμετείχε μαζί με τον Επαμεινώνδα Σταμάτη στο τουρνουά στη πόλη Καρδίνα της Τσεχίας.

«Χάσαμε 2-0 στον τελικό του διπλού από το δίδυμο Ουγγαρίας -Πολωνίας. Στο μονό  έφθασα μέχρι τον ημιτελικό, ενώ ο συναθλητής μου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Όμως έπαιξε στα παιχνίδια δεύτερης ευκαιρίας, όπου μπόρεσε να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό.» εξηγεί ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Στο πόλη Κούνεο της Ιταλίας, 83χλμ., από το Τορίνο, κοντά  στις Άλπεις, από 27-30 Μαρτίου ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με τον Στέφανο Διαμαντή έπαιξαν στο τουρνουά "Alpi gel mare".

«Σε αυτό το τουρνουά μαζί με τον Γιώργο, παίξαμε στο διπλό όπου φθάσαμε στον τελικό, κόντρα σε δυο Ιταλούς,  τους οποίους κερδίσαμε 2-0 σετ ( 6-2,6-0) και κατακτήσαμε το τουρνουά.»  τονίζει ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος μιλά και την επικράτηση του στον τελικό του μονό.

Στο μονό ο Στέφανος Διαμαντής νίκησε τον Γερμανό αντίπαλο του με 2-0 σετ ( 6-2,6-2) και κατέκτησε το κύπελλο.

Και οι τρείς αθλητές θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης.

Στη συνέχεια θα συμμετέχουν  τον Μάιο στη Λιθουανία και κατόπιν στο Παγκόσμιο στην Ολλανδία.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ