ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Η Εθνική μας αποστολή σε φωτογραφικό στιγμιότυπο στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Την τρίτη θέση κατέκτησε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αντισφαίρισης με αμαξιδιο της Αττάλειας, η Εθνική μας ομάδα , αποτελούμενη από τους Λαζαρίδη Γιώργο , Διαμαντή Στέφανο και Σταμάτη Μείνω, κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Τουρκία με 3-0.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στους αγώνες της Ευρωπαϊκής ζώνης θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και τις νίκες επί των Ισραήλ (2-1) και Λιθουανίας (3-0), που οδήγησαν την Εθνική ομάδα στα ημιτελικά όπου αντιμετώπισε την Ελβετία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε 3-0 και αγωνίσθηκε στον μικρό τελικό με την Τουρκία, την οποία κέρδισε με 3-0.

«Έτσι χάσαμε το εισιτήριο για τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Κορέα.» εξηγεί ο τεχνικός κ Κόντος Γιώργος και υπογραμμίζει «Η ομάδα αυτή με την προσθήκη του Διαμαντή Στέφανου γίνεται πολύ δυνατή και πιστεύω ότι στα προκριματικά του 2013 θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.»

 

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ