ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

οι αθλητές της Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο με τον προπονητή Γιώργο Κόντο απο παλαιότερη διοργάνωση

Με απώτερο στόχο την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στο άθλημα της Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, που  θα διεξαχθούν από τις 22 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες θα συμμετέχει με την Ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αντισφαίρισης με αμαξίδιο “BNP Paribas World Team Cup Qualification event”

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας  Γιώργος Κόντος, μαζί με τους τεννίστες Λαζαρίδη Γεώργιο,  Διαμαντή Στέφανο  και  Σταμάτη Μίνωα, ταξιδεύουν την Τρίτη για τους αγώνες της  Ευρωπαικής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στη Αττάλεια της Τουρκίας  από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου του 2012 και θα συμμετέχουν 11 χώρες.

Από τους τρείς ομίλους θα προκριθούν οι τρείς πρώτες χώρες καθώς και η δεύτερη καλύτερη χώρα, που πιθανότατα θα είναι από την Ευρωπαική ζώνη καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη  ζώνη και φυσικά η διοργανώτρια του  Παγκοσμίου που θα διεξαχθεί στη Σεούλ, Νότια Κορέα.

Οι χώρες που θα συμμετάσχουν εκτός της Ελλάδας είναι οι Κροατία, Δανία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Νορβηγία, Ρωσία, Ελβετία, Τουρκία και Ουκρανία.

«Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο.» δήλωσε ο προπονητής Γιώργος Κόντος, και υπογράμμισε .«η Ιταλία που θα παίξουμε, έχει ένα πολύ καλό αθλητή. Λογικά θα κερδίσει και θα ρθει πρώτος. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε τον άλλο αγώνα, τότε αν έρθουμε 1-1 έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε.»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ