ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

   

(πηγή Γιώργος Λαζαρίδης) Mε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μονό, επέστρεψε  από την Τσεχία ο Γιώργος Λαζαρίδης (ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΧΑΪΑΣ), ο οποίος συμμετείχε στο τουρνουά Eurovia Cup,που διεξήχθη 18-21 Αυγούστου στην πόλη Brno και σε 32άρι ταμπλό και κατάκτησε το τουρνουά, περνώντας στον πρώτο γύρο μπάι. Στην συνέχεια κέρδισε τον Τσέχο Utical,τον Κροάτη Cavar, στον ημιτελικό τον Αυστραλό Margery  μετά από ένα παιχνίδι που διήρκησε 2 ώρες και ενώ είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-1,γύρισε το μάτς και κέρδισε 2-1. Στον τελικό κέρδισε τον Κροάτη Drazen Mikcic.                                                                                              
Στους αγώνες στο διπλό με παρτενέρ τον Έλληνα αθλητή Σταμάτη Μίνο έχασαν στο δεύτερο γύρο, από το ζευγάρι Dobaczwski Πολωνία-Kubat Τσεχία,  στο τάι μπρέικ. Στο ίδιο τουρνουά ο Σταμάτης Μίνος (ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΧΑΪΑΣ), έκανε την πρώτη νίκη του σε κυρίως ταμπλό ,(σημαντική επιτυχία για το διάστημα που ασχολείται και για τα τουρνουά που συμμετέχει)
νικώντας  στον πρώτο γύρο τον Ούγγρο Μezes ,ενώ στην συνέχεια έχασε από τον Κροάτη Μikcic.
Επόμενος  αγωνιστικός σταθμός  για τον Γιώργο Λαζαρίδη, είναι το τουρνουά Izmir open,στην Σμύρνη Τουρκία,16-18 Σεπτεμβρίου.
Οι προπονήσεις του, θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και μέχρι την αναχώρηση για το τουρνουά, με την επίβλεψη του προπονητή του Ανδρέα Νίκα, στο ειδικά διαμορφωμένο για ΑμεΑ, γήπεδο τένις του Δήμου Καλαμάτας ,στο τέρμα του ποταμού Νέδοντα.
 
** στη φωτογραφία Λαζαρίδης (πρώτος αριστερά) σε στιγμιότυπο απο τη διοργάνωση

Το παρόν άρθρο θα βρίσκεται στην κατηγορία ΑΘΛΗΜΑΤΑ< ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ