Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αντισφαίρισης με αμαξίδιο που συνδιοργάνωσαν ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και Περιφέρεια Κρήτης

 MG 6131

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες διοργάνωσε στο Lyttos Beach Tennis Academy, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού τένις με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανος Διαμαντής, κατέκτησε για όγδοη σερί διοργάνωση τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό του Κωνσταντίνου Διαλεκτόπουλου, ενώ με συμπαίκτη τον Ραφαήλ Πατρωνίδη, πρώτευσε και στο διπλό.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Εύα Σημαιάκη (αντιπρόεδρος ΕΑΚΗ) ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κ. Γιώργος Καπελλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ, κ. Χρήστος Τζαμούσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κ. Αντώνης Παπαδάκης.

Οι τρεις πρώτοι σε μονό και διπλό:
Μονό
1. Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας)
2. Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος 94)
3. Επαμεινώνδας Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας)

Διπλό
1. Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας)/Ραφαήλ Πατρωνίδης (Ηρόδικος)
2. Αριστομένης Νικολόπουλος/Παναγιώτης Χριστόφορος (Παναθηναϊκος ΑμεΑ)
3. Επαμεινώνδας Σταμάτης/Στέφανος Μπάμπης (Ήφαιστος Πάτρας)

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ