Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο

tennis0

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο. Το πρωτάθλημα το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Lyttos Beach Tennis Academy, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, θα εκκινήσει στις 19 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς στις 21 του μήνα.

«Σε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, θα γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανελλήνια πρωταθλήματα που βρίσκονται στο αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στο Lyttos Beach Hotel, όσο και στην Περιφέρεια Κρήτης, η οποία για πολλοστή φορά ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της ομοσπονδία μας, για συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος», δήλωσε η πρόεδρος κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, εκ των φαβορί για τον τίτλο, είναι αναμφίβολα ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος εκπροσώπησε το ελληνικό τένις με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ήδη μετράει επτά σερί κατακτήσεις τίτλων, με τον Γιώργο Λαζαρίδη να είναι ένας από τους βασικότερους συνδιεκδικητές. Συμμετέχουν επίσης οι αθλητές Ραφαήλ Πατρωνίδης, Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος, Στέφανος Μπάμπης, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Αστέρης Γιαννούδης, Αριστομένης Νικολόπουλος, Χριστόφορος Παναγιώτης και Νίκος Γαστεράτος.

Ο «μικρός» τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00, ενώ το πρώτο σερβίς του τελικού  θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Invitation

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ