fbpx

ΑΘΛΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 2011-2012

 

 

Δείτε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Σχεδιασμού της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες. (το αρχείο αυτό ανανεώνεται σε μηνιαία βάση)

Κάθε αθλητής και αθλήτρια που ανήκει στο σχεδιασμό, θα πρέπει να συμπληρώσει και να μας αποστείλει τη φόρμα στοιχείων και επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση  όπου να δηλώνει υπεύθυνα τον προπονητή του για την αγωνιστική χρονιά 2011-2012.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής/ τρια λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή παρακαλούμε να συμπληρώσει και να αποστείλει την παρακάτω φόρμα

  Σας υπενθυμίζουμε ότι τα διαβατήρια των αθλητών που διεκδικούν πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης  μετά τον Μάρτιο του 2013 έτσι ώστε να εκδοθούν έγκαιρα οι διαπιστεύσεις. Η προθεσμία για τα διαβατήρια είναι η 20η Απριλίου 2012.

Τέλος οι αθλητές Στίβου που δεν ανήκουν στο Σχεδιασμό, ωστόσο επιθυμούν την  ενεργοποίηση της IPC license θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 15,00 ευρώ στην Ομοσπονδία (αρ. λογ. A΄ Bank 349.00.2002.00.3030 με το όνομα τους στο απόκομμα της τράπεζας και αποστέλλοντας το στο fax: 210 6410052).

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλες τις φόρμες ηλεκτρονικά και να τις αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – να αναγράφονται  και τα mail των αθλητών του σχεδιασμο για την καλύτερη επικοινωνία μας.

Το παρόν άρθρο μπορείτε να το βρίσκετε στην κατηγορία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.