Πανελλήνιο ρεκόρ τελικού ο Γιαννούκαρης στο αεροβόλο τουφέκι πρηνηδόν μεικτό R5

DSC 0600

Με το πανελλήνιο ρεκόρ τελικού στο αεροβόλο τουφέκι πρηνηδόν μεικτό R5 από τον Παναγιώτη Γιαννούκαρη των Αετών Αθήνας, έπεσε η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος σκοποβολής που φιλοξενήθηκε στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Πανελλήνια ρεκόρ από Κακοσαίο και Φουντουλάκη, όρια για το Παγκόσμιο Γκραν Πρι από Γαλογαύρο, Ζάμπουρα και Παναγιώτου

DSC 0445

Δύο πανελλήνια ρεκόρ αλλά και η εξασφάλιση τριών «εισιτηρίων» για το Παγκόσμιο Γκραν Πρι που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Πολωνία, σημάδεψαν την πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος σκοποβολής που φιλοξενείται στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεγάλη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής

kakosaios

Με τη συμμετοχή 39 αθλητών και αθλητριών από 10 συλλόγους, θα πραγματοποιηθεί αύριο και την Κυριακή στην Ελευσίνα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Λαμβάνουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος (Κακοσαίος, Μουτσίου, Ζάμπουρα, Μπούτης, Γαλογαύρος κ.α.), με τη συμμετοχή να είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και ως εκ τούτου και ο ανταγωνισμός, γεγονός που δεν αποκλείει την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο Σέτζιν: Φινάλε με 34η θέση από τον Μπούτη στο R5 10m AIR RIFLE PRONE MIXED SH2

kakosaios

Με τον Αναστάσιο Μπούτη να πραγματοποιείται την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς την τελευταία ημέρα των αγώνων, έπεσε στο Σέτζιν της Πολωνίας η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής.

Διαβάστε Περισσότερα

Ασημένιο μετάλλιο ο Γαλογαύρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πολωνίας

Galogauros

Η ελληνική σκοποβολή πανηγύρισε το πρώτο της μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που φιλοξενείται στην πόλη Σέτζιν της Πολωνίας. Ο Σωτήρης Γαλογαύρος βρέθηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου των νικητών στα 10μ. αεροβόλο τουφέκι ανδρών (R1 10m AIR RIFLE STANDING MEN SH1), χάνοντας το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία κυριολεκτικά βολή.

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμιο Σέτζιν: Όγδοη η Ζάμπουρα στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ.

ZAMBOURA

Την 8η θέση στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ. (P2 10m AIR PISTOL WOMEN SH1) του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που φιλοξενείται στην πόλη Σέτζιν της Πολωνίας, κατέλαβε η Ελένη Ζάμπουρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, προκρίθηκε στον τελικό με την 4η καλύτερη επίδοση των προκριματικών με 361 - 5x (91 91 92 87), ωστόσο στον τελικό περιορίστηκε στην 8η θέση με 69.8 (25.1 25.8 18.9) βαθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Έξι ελληνικά όπλα στην Πολωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

kakosaios

Με τη συμμετοχή έξι Ελλήνων σκοπευτών θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως και την Τετάρτη 4 Μαίου, στην πόλη Σέτζιν της Πολωνίας, το 2016 IPC Shooting World Cup που προσμετράται στην παγκόσμια κατάταξη ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Διαβάστε Περισσότερα

Διπλή πρωτιά για Γαλογαύρο και Μούτσιου στο πανελλήνιο σκοποβολής

20160305 205155
Με τους Σωτήρη Γαλογαύρο και Δώρα Μούτσιου να κατακτούν από δύο χρυσά μετάλλια, έπεσε στην Θεσσαλονίκη η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος σκοποβολής. Ο Γαλόγαυρος πρώτευσε στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών R1 και στο αεροβόλο τουφέκι πρηνηδόν μεικτό R3, ενώ η Μούτσιου βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητριών στο αεροβόλο τουφέκι μεικτό R4 καθώς και στο αεροβόλο τουφέκι πρηνηδόν μεικτό R5.

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

hellenic_sfpd@eaom-amea.gr

Τ.Κ. 151 23

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978